Inspiratie

Tussen de events door hopen we jou te blijven inspireren. Vrouw&Events zelf maar ook gastbloggers schrijven over thema’s die positief bijdragen aan jouw leven. Veel leesplezier!

Become it!

Het afgelopen jaar heeft Anita de Graaf ervaren hoe waardevol het is om dichtbij jezelf te blijven. Dit proces voelde soms als een strijd maar gaf uiteindelijk ook een gevoel van vrijheid.

Lees in de BLOG wat ‘Fake it, until you become it’ te maken heeft met haar weg naar meer vrijheid.

De perfectie van imperfectie!

Ik voelde me altijd enorm stuntelig als ik me weer eens versprak. Totdat een vriendin zei: ‘Ik vind dat juist een charme van je!

Hoe kijk jij aan tegen je imperfecties? Lees in deze BLOG hoe je de perfectie kan zien in je imperfecties. 

Intimiteit en spetterende seks, een tegenstelling!?

Kan intimiteit én spetterende seks samengaan of is het een tegenstelling?

Arts-seksuoloog NVVS, Rianne van Dijken, schrijft over de effecten van het hebben van een eigen privéterrein op je seksualiteit. Lees de blog

Genieten?!

Seksualiteit is bedoelt om van te genieten. Maar dit is niet altijd even vanzelfsprekend. Veel vrouwen merken dat ze minder zin hebben en minder kunnen genieten.

Miranda deelt haar persoonlijke ervaring. Misschien is dit herkenbaar voor jou? Lees haar verhaal én de tips die kunnen helpen (nog) meer te kunnen genieten van jouw seksualiteit. Lees de blog

Bloot!

Wat een aanstootgevende kop heeft deze column, zul je misschien gedacht hebben (het feit dat je hem nu wel aan het lezen bent bewijst maar weer eens dat we op de één of andere onderbewuste manier worden aangetrokken tot alles wat bloot is 😉 ). 

Cocky Drost heeft het talent de wat beladen onderwerpen luchtig te brengen én toch een laagje dieper te gaan. Lees hier haar hele blog.

Doe je mee?!

Wat zou het een positieve beweging geven als wij als vrouwen nog vaker opstaan. Niet alleen voor wie we zelf zijn maar ook voor de ander. Dat je jezelf durft te zijn en vrouwen om je heen nog meer inspireert.

Vrouw&Events staat voor ontwikkeling, inspiratie en ontmoeting maar samen met jou staan we sterker! Doe je mee? Hier lees je interessante tips.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Vrouw&Events en onze laatste blogs, vul dan je naam en e-mailadres in.

Je naam

Je e-mailadres