Vrouw&Events

Vrouw&Events organiseert verschillende soorten events voor en door vrouwen die willen investeren in hun relatie met God en hun persoonlijke ontwikkeling. De diverse events wordt gekenmerkt door een eigen thema en een inhoudelijk sterk programma.

Hier gaat Vrouw&Events voor!

Vrouw&Events wil een positieve beweging in gang zetten waarin vrouwen geïnspireerd een aangemoedigd worden in hun relatie met God. Zodat zij vrijmoedig Zijn glorie uit gaan spreken in hun dagelijks leven. Het is van grote waarde als vrouwen elkaar ontmoeten, van hart tot hart met elkaar spreken en elkaar aanmoedigen. Professionele sprekers en workshopleiders prikkelen, inspireren en zetten je aan tot nadenken over je relatie met God.

We zijn er van overtuigd dat God een persoonlijke relatie met ieder van ons wil. Investeren in je relatie met God heeft een positief effect op je eigen ontwikkeling en op je omgeving. We staan niet alleen en zijn in een groter geheel met elkaar verbonden. Door die verbinding kunnen we iets betekenen voor elkaar, de mensen om ons heen en voor vrouwen over de hele wereld. Met Vrouw&Events willen we je aanmoedigen om jou unieke geluid te laten horen.

Vrouw&Events wil een platform zijn waar jij je als vrouw kan laten inspireren en aanmoedigen in je relatie met God. We willen een plek zijn waar onderwijs en ondersteuning te vinden is voor de groeithema’s in jou leven.

Laten we opstaan en ons vrouwelijk geluid laten klinken in de wereld!

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Vrouw&Events en de laatste blogs vul dan je naam en e-mailadres in.