Vrouw&Events

Vrouw&Events organiseert kleinschalige events voor vrouwen die willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Even loskomen van thuis en werk, om weer op te laden en je eigen basis te verstevigen. Elk event wordt gekenmerkt door een eigen uniek thema en een inhoudelijk sterk programma.

Hier gaat Vrouw&Events voor!

Vrouw&Events wil een positieve beweging in gang zetten waarin vrouwen het heel normaal vinden te investeren in zichzelf, zodat zij nog vrijer en krachtiger in het leven staan. ONTWIKKELING, INSPIRATIE en ONTMOETING is de basis voor elk event. Professionele sprekers en workshopleiders prikkelen, zetten aan tot nadenken en het nemen van actie.

Investeren in jezelf, in jouw basis, heeft niet alleen een positief effect op jezelf maar ook op je omgeving. Zo staan we niet alleen, maar zijn we in een groter geheel met elkaar verbonden. Door die verbinding kunnen we samen meer betekenen dan alleen!

Sarah Niessink

Wat mij altijd heeft gefascineerd is hoe sterk wij vrouwen zijn, en ook hoe lastig het soms voor vrouwen is om deze kracht te vinden of hierin te (blijven) staan. We kunnen wat dat betreft soms wel wat extra’s gebruiken, zodat we de juiste focus houden. Vanuit mijn praktijk Vrouwzeker bied ik coaching gericht op het versterken van persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en seksualiteit. Er ontstond ook het verlangen om een grotere beweging in gang te zetten, een laagdrempelige manier om meer vrouwen te bereiken en samen te groeien. Ik hoop dat je geniet van de Vrouw&Events en dat het je opbouwt! Wil je nog meer weten over mij, lees dan verder.