Impressie Vrouw&Event ZIJN, Met lef jezelf zijn!

Wauw, we kijken terug op een hele mooie middag van 2 november j.l. Bekijk ook de aftermovie, te vinden onderaan dit bericht. Tijdens onze Vrouw&Events nodigen we diverse professionals uit zodat er altijd een sterk inhoudelijk programma staat. Saskia Geraerts, tv-psycholoog en auteur van het boek PRFCT, nam ons deze keer mee in het ontstaan van een kritisch en optimistisch zelfbeeld. Helen Catsburg, Marianne Aske en Sarah Niessink verzorgden diverse workshops. Vrouwen gaven aan dat ze veel geleerd hadden, herkenning vonden, het soms confronterend was en dat ze geïnspireerd waren dichtbij zichzelf te leven!

Tussen de workshops door hadden we een intermezzo met lef. De voetjes gingen van de vloer met dansschool Juan Carlos Groningen. Even het hoofd leegmaken, lol hebben, iets nieuws doen (en daarin niet perfect zijn, maar er wel van kunnen genieten)!

We zien nu al uit naar het volgende Vrouw&Event ZIEN. Zien en gezien worden. Dit event sluit naadloos aan op het ZIJN event waar de nadruk meer lag op de verbinding met jezelf. Tijden het Vrouw&Event ZIEN staat de verbinding met de ander en het jezelf laten zien centraal.

We sluiten graag af met een uitspraak die Saskia met ons deelde deze dag: “Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.” Marianne Williamson

BEKIJK DE AFTERMOVIE