Doe je mee?

Wat zou het een positieve beweging geven als wij als vrouwen nog vaker opstaan. Niet alleen voor wie we zelf zijn maar ook voor de ander. Dat we onszelf durven te zijn en vrouwen om ons heen nog meer inspireren.

Vrouw&Events staat voor ontwikkeling, inspiratie en ontmoeting maar samen met jou staan we sterker. Doe je mee? Hieronder lees je interessante tips.

Ontwikkeling

Kies ervoor om in jezelf te blijven investeren, jouw persoonlijke groei. We zijn geneigd om veel weg te geven en vergeten soms aandacht te geven aan onszelf. Stop even met wat je doet, daag jezelf uit om iets nieuws te leren of juist de ontspanning op te zoeken. Kies wat voor jou op dat moment nodig is. Wanneer jij blijft investeren in jezelf, groeit, dan kan je dit ook delen met de mensen in jouw omgeving. Zo leren we van elkaar en groeien we mét elkaar.

Inspiratie

Een ander inspireren vraagt dat je jezelf durft te laten zien. Door jezelf te zijn, te leven vanuit jouw kracht, jouw dromen achterna te gaan kan je andere vrouwen indirect inspireren. Je straalt positiviteit uit. Bij een ander kan dit een verlangen losmaken om ook zo in het leven te staan. Vind de vrijheid om echt vanuit je hart te spreken. Dit kan zo ontzettend krachtig en inspirerend zijn. Je gaat merken dat er steeds meer momenten zijn dat de ander zegt: Dit had ik net even nodig om te horen!

Ontmoeting

Ga een échte ontmoeting aan. Samen gezellig kletsen, iets leuks doen of een wijntje drinken is iets wat we relatief makkelijk vinden. Dit moeten we uiteraard ook gewoon blijven doen en van blijven genieten! Maar durf jij jezelf te laten zien, heb je de aandacht om die ander echt te zien? Bespreken jullie ook wat niet zo lekker loopt? Wat kan jij voor de ander betekenen en andersom? Het zal niet alleen het leven verrijken van jezelf maar ook van de ander.

Dus, inspireer, ontwikkel en ontmoet! Doe je mee?