Vrouw&Seksualiteit

Seksualiteit is een deel van wie je bent. Elke vrouw is uniek geschapen om lief te hebben, gezonde seks te hebben, bemind te worden en volledig vrouw te zijn.
Onze wens is dat vrouwen meer kunnen genieten van seksualiteit.

De workshopavond is voor alle vrouwen die zich willen verdiepen in het onderwerp seksualiteit. Het maakt niet uit of je een relatie hebt of single bent, wel of geen seksuele ervaring, wat je seksuele voorkeur is, je positieve of negatieve ervaringen hebt, op dit moment seksuele problemen ervaart of een goed seksleven hebt. Voel je welkom! Je hoeft op de avond zelf niets persoonlijks te delen. Je gaat met nieuwe informatie en tips die je zelf kunt toepassen weer naar huis!

Programma

De avond is van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Workshops

Tijdens de avond kun je één workshop volgen. Geef je voorkeur aan op het aanmeldingsformulier. Deze vind je onderaan de pagina. Op de avond zelf ontvang je de definitieve indeling voor de workshop. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.

Workshop 1: Seksualiteit! Een ontdekkingsreis! door vrouwencoach en seksuologisch hulpverlener Sarah Niessink. Je seksualiteit verandert, wordt beïnvloed, is kwetsbaar én mooi! Het is een echte ontdekkingsreis, een leven lang. Om vrij te kunnen zijn in je seksualiteit is het waardevol te weten wat jouw lovemap is. Door deze te kennen en je hierin vrij te voelen ontstaan er prachtige momenten! Er is meer ruimte voor écht contact en intimiteit. Deze workshop is een mooie aanzet om nog dichterbij jezelf te komen en intiemer te zijn met je partner.

Sarah Niessink is vrouwencoach en seksuologisch hulpverlener. Vanuit haar eigen bedrijf Vrouwzeker coacht zij vrouwen die nóg krachtiger in het leven willen staan. Haar missie is dat vrouwen zich vrij gaan voelen in wie ze zijn en daar hoort seksualiteit ook bij!

Workshop 2: Plezier in bed?! door seksuologisch hulpverlener Roelienke Gort. Om van seks te kunnen genieten is het belangrijk om te weten wat jij en je partner nodig hebben om opgewonden te raken en zin te krijgen. In deze workshop krijg je meer inzicht in wanneer jij en je partner genieten van seks. Mythes en ideeën over wat normaal is kunnen plezier in bed in de weg staan. Je leert hoe kan je beminnen. Een workshop over opwinding, libidokillers en zin in zin.

Roelienke is seksuologische hulpverlener en heeft een eigen praktijk. Zij coacht vrouwen bij vragen en problemen op het gebied van seksualiteit. Daarnaast geeft zij training over o.a. seksuele weerbaarheid en jongeren & seksualiteit. Haar wens is dat iedereen een positieve seksuele ontwikkeling heeft, eigen keuzes kan maken en geniet van seks.

Kosten

Een ticket voor deelname kost € 15,-. Een ticket is inclusief catering. Na aanmelding vragen we je het bedrag binnen 14 dagen over te maken naar Vrouwenevents, NL35 KNAB 0258 3344 28 onder vermelding van je voor- en achternaam.

Locatie

Het Lichtpunt
De Boomgaard 7
9408 JA Assen

Parkeren is gratis.


Aanmeldformulier

Naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Voorkeur 1:

Voorkeur 2:

Blijf op de hoogte van nieuws en blogs:

Opmerkingen