Vrouw&Seksualiteit

Seksualiteit is een deel van wie je bent. Elke vrouw is uniek geschapen om lief te hebben, gezonde seks te hebben, bemind te worden en volledig vrouw te zijn zoals God haar bedoeld heeft.
Onze wens is dat vrouwen genieten van seksualiteit en dichterbij het doel komen dat God voor ogen heeft met seksualiteit. Inspirerend spreker en relatiecoach Cocky Drost komt daarom spreken over ‘Seksualiteit, een cadeau van God’. Met een optreden van kleinkunsttheater Op en Top Vrouw zorgen we voor de nodige ontspanning, want zeg nou zelf: praten over seksualiteit kan best spannend zijn.

Cocky Drost
Op en Top Vrouw

Het event is voor alle christelijke vrouwen die zich willen verdiepen in het onderwerp seksualiteit. Het maakt niet uit of je een relatie hebt of single bent, wel of geen seksuele ervaring, wat je seksuele voorkeur is, je positieve of negatieve ervaringen hebt, op dit moment seksuele problemen ervaart of een goed seksleven hebt. Voel je welkom! Je hoeft op de dag zelf niets persoonlijks te delen. Je gaat met nieuwe informatie en tips die je zelf kunt toepassen weer naar huis!

Programma 13 april 2019

09.30uur Ontvangst
10.00 uur Spetterende opening
10.30 uur

Spreker en relatiecoach Cocky Drost:
‘Seksualiteit, een cadeau van God!’
11.30 uur Pauze
11.45 uur Kleinkunsttheater Op en Top Vrouw
12.30 uur Lunch
13.30 uur Workshopronde 1
14.30 uur Pauze
15.00 uur Workshopronde 2
16.00 uur Gezamenlijke afsluiting
16.30 uur Napraten met een drankje

Workshops

Tijdens het event kun je twee workshops volgen. Kies uit onderstaande workshops die jou het meest kan inspireren en vul dit in op het aanmeldingsformulier. Deze vind je onderaan de pagina. Op de dag zelf ontvang je de definitieve indeling voor de workshops. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren.

Workshop 1: Seks en je lijf door arts-seksuoloog Rianne van Dijken. Ons lijf én onze seksualiteit zijn door God gemaakt. Hoe mooi is dat! Een positief lichaamsbeeld draagt bij aan een gezonde seksualiteitsbeleving. In deze workshop leer je meer over het vrouwenlijf, hoe seks werkt en welke invloed het kennen van jouw lijf heeft op je seksualiteit.

Rianne is arts-seksuoloog en werkt onder andere vanuit haar eigen praktijk Mooi mijn lijf. Zij ziet seksualiteit als een cadeau van God en wil graag mensen helpen te genieten van dit cadeau. Om die reden onderwijst zij graag over seksualiteit en begeleidt zij regelmatig mensen met klachten rondom dit onderwerp.

Workshop 2: Seksualiteit! Een ontdekkingsreis! door vrouwencoach en seksuologisch hulpverlener Sarah Niessink. Je seksualiteit verandert, wordt beïnvloed, is kwetsbaar én mooi! Het is een echte ontdekkingsreis, een leven lang. Om vrij te kunnen zijn in je seksualiteit is het waardevol te weten wat jouw lovemap is. Door deze te kennen en je hierin vrij te voelen ontstaan er prachtige momenten! Er is meer ruimte voor écht contact en intimiteit. Deze workshop is een mooie aanzet om nog dichterbij jezelf te komen en intiemer te zijn met je partner.

Sarah Niessink is vrouwencoach en seksuologisch hulpverlener. Vanuit haar eigen bedrijf Vrouwzeker coacht zij vrouwen die nóg krachtiger in het leven willen staan. Haar missie is dat vrouwen zich vrij gaan voelen in wie ze zijn en daar hoort seksualiteit ook bij!

Workshop 3: Plezier in bed?! door seksuologisch hulpverlener Roelienke Gort. Om van seks te kunnen genieten is het belangrijk om te weten wat jij en je partner nodig hebben om opgewonden te raken en zin te krijgen. In deze workshop krijg je meer inzicht in wanneer jij en je partner genieten van seks. Mythes en ideeën over wat normaal is kunnen plezier in bed in de weg staan. Je leert hoe kan je beminnen. Een workshop over opwinding, libidokillers en zin in zin.

Roelienke is seksuologische hulpverlener en heeft een eigen praktijk. Zij coacht vrouwen bij vragen en problemen op het gebied van seksualiteit. Daarnaast geeft zij training over o.a. seksuele weerbaarheid en jongeren & seksualiteit. Haar wens is dat iedereen een positieve seksuele ontwikkeling heeft, eigen keuzes kan maken en geniet van seks.

Kosten

Een ticket voor deelname kost tot 1 maart 2019 € 55,-. Na 1 maart 2019 zijn de kosten voor een ticket € 65,-. Een ticket is inclusief catering. Maak het bedrag binnen 14 dagen over naar Vrouwenevents, NL35 KNAB 0258 3344 28 onder vermelding van je voor- en achternaam.

Locatie

Het Lichtpunt
de Boomgaard 7
9408 JA Assen

Parkeren is gratis.


Aanmeldformulier

Naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Keuze workshop 1:

Keuze workshop 2:

Blijf op de hoogte van nieuws en blogs:

Opmerkingen